Visita d'alumnes d'Infantil al Centre de Jardineria de Fupar

Un total de 1.728 alumnes de 21 centres escolars terrassencs han participat en activitats conjuntes amb persones ateses per la nostra fundació. Al llarg del curs escolar 2013/14 la Fupar hem ofert un ampli ventall d’activitats per a infants i joves d’edat compreses entre els 2 i els 16 anys.

El rècord de participació ha estat durant les dates nadalenques i segueix creixent respecte el curs anterior; més d’un miler d’escolars d’entre 3 i 6 anys van elaborar un taller de manualitats d’elements decoratius del Nadal.

Per als nens i nenes de primària i secundària Fupar ha ofert visites a les instal•lacions de la mà d’un dels seus treballadors amb discapacitat intel•lectual. Es tracta d’una activitat on gairebé 400 alumnes han pogut participar amb aquest col•lectiu en una de les seves tasques de manipulat al acabar la visita.

Els tallers temàtics de primavera, que es fan d’abril a juny, els infants han visitat el Centre de Jardineria on han conegut les plantes i els fruits d’aquesta època i han elaborat el seu propi ambientador.

De cara a l’estiu, Fupar també ofereix una gimcana adreçada als casals d’estiu on personal de Fupar dinamitzarà i participarà juntament amb els nens i nenes.