Aquest divendres es dóna el tret de sortida a les activitats- tallers que es realitzen mensualment al Mercat del Triomf i el Mercat de la Independència de Terrassa. Els encarregats de duu a terme aquestes activitats és un grup format per 8 nois del Centre Ocupacional, que un cop al mes baixen al mercat amb l’objectiu principal de compartir vivències amb els ciutadans.

 Tastet d’infusions, és el nom del primer taller de l’any 2017, que es realitzarà el 27 de gener al Mercat del Triomf i el 3 de febrer al Mercat de la Independència. En aquest taller els nois elaboraran de forma artesana diferents tipus d’infusions que després donaran a tastar o bé convidaran al client a fer-se la seva pròpia infusió natural. Sens dubte, un bon remei per plantar cara a l’onada de fred polar d’aquests dies!

Les activitats sempre es realitzen al matí de 10.30 h a 12 h. Tot i així a l’apartat d’agenda de la web podreu consultar tots els tallers que realitzarem durant aquest any. Anima’t i vine visitar-nos! T’esperem!