Garden Terrassa LaFACT

El Garden està distribuit tot en una planta, amb 1.500 m2 d’exposició de plantes i articles relacionats amb la jardineria. Està sectoritzat en diferents espais segons les necessitats de temperatura i llum que es requereixi per cada planta, comptant amb els següents espais:

  • Espai botiga, zona d’accés on hi tenim les caixes de cobrament, un taulell d’atenció personalitzada, material de decoració, producte fitosanitari, adobs, petit material de jardineria, centres de plantes i les ofertes.
  • Espai floristeria, amb una àmplia cambra frigorífica on hi exposem rams i altres treballs florístics. Compta amb una zona annexa amb flor seca.
  • Umbracle, passadís exterior on hi exposem la planta d’exterior amb necessitats de sol i ombra.
  • Pati, ampli espai amb taules d’exposició per a flor de temporada i planta aromàtica bàsicament, a més d’altra planta exterior amb necessitats de sol.
    També hi disposem del planter, arbres, planta emfiladissa i arbusts de tot tipus. Molts diferents tipus de substrats i graves, jardineres i testos de fang/terracota, fonts, gespa artificial, tarimes de fusta, completen l’espai.
  • Hivernacle, nau condicionada per a la correcta exposició de tot tipus de planta d’interior. Al final de la mateixa hi trobem accessoris de jardineria, testos i jardineres de plàstic.
  • Despatx, magatzem i obrador

La diversitat d’activitats realitzades dins la nostra fundació fa possible també que comptem amb una exposició permanent de producte propi a la venda, realitzat pel nostre col·lectiu atès. Amb la seva venda es contribueix doncs a la continuïtat de la nostra causa. S’hi pot trobar:

  • Targetes artesanals de felicitació; artesanies variades fetes amb paper reciclat i materials sostenibles (capses, punts de llibre, fulls de paper reciclat en diferents colors, llibretes…) i picks decoratius, ideals per a complementar qualsevol obsequi.
  • Gamma Ecoolor: ambientadors, sacs aromàtics, elimina-olors, bosses perfumades i flascons amb tap pel cotxe.

Tant al garden com al servei de rentat de vehicles pot sol·licitar la nostra targeta de client, mitjançant la qual pot gaudir de descomptes i promocions en ambdós comerços de la fundació. També la pot sol·licitar aquí.