SERVEIS INDUSTRIALS

/SERVEIS INDUSTRIALS
SERVEIS INDUSTRIALS 2017-07-11T12:50:17+02:00

L’àrea de serveis industrials és la de més antiguitat a la nostra entitat i alhora la que dóna més ocupació d’entre tot el col·lectiu atès per la fundació. Tota l’estructura està centrada en donar un servei de qualitat tant per a petites i mitjanes empreses com per a multinacionals principalment.

Actualment hi ha prop d’un centenar de persones contractades en aquesta àrea, que interaccionen i reben recolzament del nostre Centre Ocupacional, gràcies al seu programa d’ocupació terapèutica amb activitats manipulatives. Els treballs que s’hi realitzen són tant feines puntuals o de campanya, com feines regulars amb planificació mensual/trimestral de treball, sempre cercant produccions de volum que ajudin a la productivitat de la secció. La dinàmica de treball habitual és en grup o línies d’equip, confiant a cada un d’ells els diferents treballs que ens confien els nostres clients, segons la complexitat del procés, els recursos que requereixi, les habilitats manuals requerides i el calendari d’entrega previst.

Tot els treballs encarregats a l’àrea són planificats i supervisats, passant un control de qualitat abans de ser entregats. Els operaris de la secció estan coordinats per personal de suport (monitors, treballadors socials, psicòlegs, cap d’àrea).

 

 

Disposem d’àmplies possibilitats logístiques i d’espai a disposició dels clients, amb 2.800 m2 de superfície útil entre la nau principal de producció i el magatzem, el qual compta amb una capacitat per a prop de 1.000 palets.

 

ELS AJUDEM A COMPLIR LA LISMI

Contractar algún servei d’aquesta secció els pot ajudar de cara a l’acompliment de la LLISMI, en cas de ser una empresa o entitat amb més de 50 treballadors contractats. Disposem de les següents possibilitats de servei segons la necessitat d’aportació de tecnologia o de mà d’obra: