Fa quatre anys es va iniciar un dels projectes inclusius de Fupar a l’Escola Roser Capdevila. El Xavi Cuadrat, del Centre Ocupacional, realitza tasques d’auxiliar de mestre d’Educació Física donant suport a la mestre en la realització de les sessions. El grup que va iniciar i han crescut al costat del Xavi són els alumnes de 6er de Primària que aquest any acabant la seva etapa per l’escola Roser Capdevila.

Per poder acomiadar-se adequadament, ambdues entitats han organitzat una trobada esportiva on el Xavi acompanyat de sis persones més (Xavi Garcia, Kevin Guindo, Albert Almirall, Gabriel Molinos, Alfonso Duran i Nil Ferrer) han compartit una activitat en comú amb els nens/es com és un partit de bàsquet i de futbol.

La jornada ha estat plena d’emocions i alegries, ja que els alumnes l’esperaven amb molta il·lusió i fins i tot, han volgut que estigues present en el vídeo que estaven fent a tots els mestres com a record de l’escola. A més a més, li han preparat un pòster amb una fotografia gegant on tots els nens/es hi havia signat.

noticia2

Xavi Cuadrat amb el pòster fet pels seus alumnes