El 30 de novembre es celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, del que la nostra fundació forma part com a institució educadora que és. Aquest model polític de ciutat defensa que l’educació va més enllà de les escoles i s’estén a tota la ciutat. Per això, considera que les persones han de ser el centre de les nostres prioritats i l’educació ha de ser una eina de transformació social, de cohesió i de respecte mutu.

L’Acte Institucional organitzat pel Servei d’Educació tindrà lloc dimecres 30 de novembre a l’Ajuntament de Terrassa. Des de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores- AICE- ens han fet arribar el manifest consensuat entre les ciutats membres i la carta de les ciutats educadores amb la voluntat de conscienciar de la importància de l’educació a la ciutat i visibilitzar el compromís del govern local i la societat civil amb l’educació.

Per això, des de Fupar ens sumem a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora treballant amb entusiasme per una educació integral, renovada i emancipadora mitjançant els nostres tallers d’aprenentatge-servei que oferim a les escoles amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutat les capacitats de les persones amb discapacitat mitjançant vàries activitats com són: Desitjos de Nadal, Visita Fupar, Vivim la Primavera, Trobades Esportives, Gimcanes d’estiu, etc.