Un any més, Fupar participa a través de diferents activitats a la 4a edició de la Terrassa Cooperativa, que tindrà lloc del 5 al 30 de novembre a Terrassa sota el lema “Cooperativa i solidària, l’economia de les persones”. Aquesta iniciativa, organitzada pel Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Ajuntament de Terrassa, té per objectiu mostrar i difondre l’economia social de la ciutat a través de diferents activitats, tallers i conferències programades juntament amb les cooperatives, associacions, fundacions i diferents iniciatives d’economia social de Terrassa, així com amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya.

La Terrassa Cooperativa posa en valor les finalitats socials i col·lectives que tenen l’economia social i les cooperatives, i que repercuteixen positivament en la ciutadania i en el territori, en tant que posen en el seu centre les persones i el seu entorn. Com a entitat d’economia social i sense ànim de lucre que promou la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, Fupar participa en l’esdeveniment en diferents formats com a entitat social i també amb la representació de la seva marca tèxtil Teixidors.

– “Parlem del tèxtil responsable”, taula rodona amb la marca Teixidors

El dia 20 de novembre, de 18 a 20 h a la Masia Freixa, Fupar participa a la taula rodona “Parlem del tèxtil responsable” amb el Jaume Mas com a representant de la producció de la marca Teixidors. A la trobada també hi participaran altres entitats terrassenques com Roba Amiga, Coses Tèxtils o Residu Zero, així com el Museu Tèxtil de Terrassa, l’Ajuntament de Barcelona o SETEM, entre d’altres.

– Jornada de portes obertes a les instal·lacions centrals de Fupar i al taller de Teixidors

Amb l’objectiu d’obrir-se a la ciutat i de donar a conèixer els diferents projectes que gestiona Fupar, durant el mes de novembre tindran lloc dues jornades de portes obertes en el marc de la Terrassa Cooperativa.

  • “Coneix com es treballa a FUPAR”, dimecres 21 de novembre, de 16:30h a 17:30h.
  • “Coneix el taller de TEIXIDORS”, dimarts 20 de novembre, d’11h a 12h, i dimecres 28 de novembre, de 15h a 16h.

  – Fira d’Economia Social i Solidària

Fupar també comptarà amb dos estands durant la Fira d’Economia Social i Solidària, que tindrà lloc el 24 de novembre a la Plaça Vella de Terrassa, de 10h a 14h. En un dels estands hi haurà exposat producte artesanal i ambientadors solidaris marca Fupar, i en l’altre hi haurà una mostra del producte tèxtil Teixidors amb la presència d’un teler del taller del s. XIX.

Programació: https://www.terrassa.cat/terrassacooperativa

Inscripcions: https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7860