Un any més, fidel a la seva tradició, el Patge Xiu-Xiu torna a despertar alegria i il·lusió amb la seva visita a les instal·lacions de Fupar. En aquesta ocasió, més de dos-cents cinquanta nens i nenes van adreçar-se el dilluns 30 de desembre a la Sala Multifuncional de Fupar per conèixer personalment el patge reial de Terrassa i fer-li entrega de les seves cartes.

L’arribada del Xiu-Xiu és tot un esdeveniment per a petits i grans i s’ha convertit en un valuós patrimoni cultural de Terrassa amb el ressò de les seves visites a associacions de veïns, centres cívics, hospitals o entitats socials com Fupar, entre d’altres.

Acompanyat de la seva música característica a toc de trompetes, l’emissari dels Reis d’Orient va recollir durant prop de dues hores els desitjos i somnis dels més menuts i menudes de la casa per fer-les arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Una tradició anual

Des de fa més de catorze anys, i gràcies a la col·laboració amb el Centre Cultural El Social de Terrassa, Fupar obre les seves portes a finals de desembre amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada per a la ciutadania, en un esdeveniment popular on petits i grans comparteixen màgia, fantasia i il·lusió. Alhora, aquesta acció significa una oportunitat d’obrir-se a la ciutat i de fer-se fer visible, tot donant a conèixer la missió de l’entitat.