El Servei de lleure socioeducatiu de Fupar impulsa un casal d’estiu a les tardes

El Servei de Lleure de Fupar ha impulsat un casal d’estiu adreçat a les persones amb discapacitat de l’entitat, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’entitat, de dilluns a divendres, fins al 31 de juliol.

Un total de catorze persones gaudiran durant dues setmanes d’activitats relacionades amb l’oci, les manualitats o l’esport. Entre d’altres, es realitzaran passejades a l’aire lliure, es visualitzaran pel·lícules, es realitzaran coreografies i es faran tallers de creació artística.

La programació d’activitats segueix una metodologia centrada en la persona, on s’han tingut en compte els interessos i les necessitats de les persones participants, a les quals se les ha informat prèviament, adaptant el programa a cadascuna d’elles.

La proposta té per objectiu promoure el benestar emocional i un estil de vida saludable, fomentar la creativitat, acompanyar emocionalment després de mesos de confinament, potenciar l’autonomia personal i gaudir de relacions socials significatives, entre d’altres.

Aquesta és la primera vegada que Fupar aposta per una oferta d’activitats emmarcades en un casal d’estiu i ho fa amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de les persones i les famílies després de la situació viscuda durant la covid-19. En aquest sentit, s’ha apostat per crear un espai de lleure socioeducatiu que doni cobertura a la franja horària de tarda.

Totes les activitats estan previstes seguint tots els protocols i mesures de seguretat, protecció i higiene. Amb aquesta finalitat, s’han habilitat espais per a la seva realització i s’han creat dos grups per garantir el distanciament social en tot moment.

Per |2020-09-29T17:35:22+02:00juliol 18th, 2020|noticias, noticies|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Go to Top