Línia de producte que es començà a fabricar i comercialitzar a finals de 2014, completant la gamma artesanal ECOOLOR. Està elaborat amb paper artesanal propi procedent de reciclat i triturat de paper. L’ article és un producte de concepte innovador i inexistent fins a la data en el mercat, per dos motius:

– a part de tenir propietats elimina-olors, transmet un suau perfum d’olor neutre que ambienta l’espai a tractar en cada aplicació.

– el seu format presentat en bossa adhesiva, fa possible una acció permanent en el lloc a tractar el mal olor, sense necessitat d’haver d’aplicar cap “spray”.

El producte ve presentat dins d’una bossa de plàstic per a evitar el contacte amb la pell al ser manipulat. Aquesta bossa porta incorporada una solapa adhesiva removible que permet la seva col·locació en qualsevol tipus de superfície (fusta, vinil, plàstic, vidre, metall…) El packaging exterior de presentació del producte permet la conservació del perfum i de l’agent químic neteja-olors, fins a la seva obertura. La durabilitat del producte es garanteix per un mes mínim a partir de l’obertura de l’envàs, sempre que es respecti les instruccions del producte (ubicació interior i no exposar a fonts de calor).

 

LA GAMMA

Actualment disposem de 6 aplicacions :

ELIMINA-OLORS de BANYS i per a HUMITATS

per a ubicar en banys i habitacions amb problemes d’humitat.

ELIMINA-OLORS de BROSSA

per a enganxar en el cubell de la brossa.

ELIMINA-OLORS de TEIXITS

per a enganxar a l’interior d’armaris o en vestidors.

ELIMINA-OLORS de SABATES

per a enganxar a l’interior/exterior d’armaris sabaters.

ELIMINA-OLORS de MASCOTES

per a ubicar en qualsevol racó freqüentat per animals (cotxe, habitació, caseta…).

ELIMINA-OLORS de TABAC

per a ubicar en espais amb problema persistent d’olor a tabac (cotxe, habitació…).

 

Si vostè és detallista, majorista o intermediari i està interessat en col·laborar en la venda del producte, tenim a la seva disposició un format tradicional d’expositor de 36 unitats, amb 8 u. de Banys i Brossa, més 5 u. de la resta d’aplicacions. També disposem d’un expositor més reduït amb capacitat fins a 26 u. y pensat per a una sola o vàries aplicacions segons elecció. Contacti amb el nostre departament comercial a través del mail  comercial@fupar.cat per a ampliar la informació. PVP recomanat del producte a partir d’ 1 €.

pack_2

aplicacions ok