CENTRE DE JARDINERIA

//CENTRE DE JARDINERIA
CENTRE DE JARDINERIA 2018-01-08T09:31:52+01:00

HORARI

De dilluns a dissabtes de 10 h a 20 h (no tanquem al migdia)

Diumenges i festius de 10 h a 14h

Som l’únic garden urbà dins de Terrassa, i disposem de pàrquing gratuït per a clients en el mateix edifici (entrada per cantonada C/Pintor Vancells amb C/Campiones Olímpiques) i ofereix un servei de jardineria ràpida, un servei de floristeria i un servei de material a domicili. També ens pots trobar a la parada del Mercat de la Independència (C/Raval de Montserrat, s/n).

A la nostra botiga trobaran un ampli assortiment de productes i serveis com:

dsc_0875Planta per a exterior i interior; arbusts i arbres

Substrats (terres, adobs, graves, rocalla, material de drenatge, escorça…)

Tests i jardineres (fang, terracota, plàstic, fusta, metall…)

Accessoris de jardineria (eines, guants, regadores, mànegues, kits de reg, tutors, gelosies…)

Productes fitosanitaris (adobs líquids, tractaments específics preventius o contra malures/enfermetats…)

Llavors, planter per a horts i taules d’hort urbà i accessoris

Gespa artificial i tarimes de fusta natural i sintètica

 

 

El Centre de Jardineria està distribuït tot en una planta, amb 1.500 m2 d’exposició de plantes i articles relacionats amb la jardineria. Està sectoritzat en diferents espais segons les necessitats de temperatura i llum que es requereixen per a cada planta, comptant amb els següents espais:

 • Espai botiga, zona d’accés on tenim les caixes de pagament, un mostrador d’atenció personalitzada , material de decoració, producte fitosanitari , abonaments, petit material de jardineria , centres de plantes i les ofertes.

 • Espai floristeria , amb una àmplia cambra frigorífica on exposem rams i altres treballs florals. Compta amb una zona annexa amb flor seca.

 • Umbracle, passadís exterior on exposem la planta d’exterior amb necessitats de sol i ombra.

 • Pati , ampli espai amb taules d’exposició per a flor de temporada i planta aromàtica bàsicament , a més d’una altra planta exterior amb necessitats de sol. També disposem de planters, arbres , planta trepadora i arbustos de tot tipus. Amplia gamma de substrats i graves , jardineres i tests de fang / terracota , fonts, gespa artificial , tarimes de fusta, completen l’espai.

 • Hivernacle, nau condicionada per a la correcta exposició de tot tipus de planta d’interior . Al final de la mateixa trobem accessoris de jardineria , tests i jardineres de plàstic.

 • Despatx , magatzem i taller

  La diversitat d’activitats realitzades dins de la nostra fundació fa possible que també comptem amb una exposició permanent de producte propi a la venda, realitzat pel nostre col·lectiu atès . Amb la seva venda es contribueix doncs a la continuïtat de la nostra causa. Es pot trobar :

 • Targetes artesanals de felicitació; artesanies variades fetes amb paper reciclat i materials sostenibles (caixes, punts de llibre, fulles de paper reciclat en diferents colors, llibretes …); picks decoratius, ideals per complementar qualsevol obsequi.

 • Gamma Ecoolor: ambientadors naturals, sacs aromàtics, elimina-olors, bosses perfumades i ampolletes perfumades per al cotxe.

  Tant al garden com al rentat de cotxes pot sol·licitar la nostra targeta client, mitjançant la qual pot gaudir de descomptes i promocions en tots dos comerços de la fundació. També pot sol·licitar-la aquí.

Informació de contacte

En cas d’estar interessat en tenir pressupost d’algun treball de jardineria a domicili o de subministrament de materials a domicili, contactar per mail a jardi@fupar.cat tot indicant un número de telèfon, l’adreça i breument el motiu del pressupost, i en breu ens posarem en contacte.

Per encàrrecs o consultes urgents pot contactar amb nosaltres mitjançant el mail garden@fupar.es o bé, trucant per telèfon al 93 788 36 62.

Jardinarium-logo

Des de 2014 formem part del grup Jardinarium