Per tal d’ evitar temps d’espera o que ens sigui impossible rentar el seu vehicle per estar complet el servei del dia, pot sol·licitar reserva en la taula anterior. D’aquesta manera li garantim la seva atenció. Si hi hagués algun inconvenient amb el dia i hora sol·licitats, ens posaríem en contacte immediatament amb vostè.

El temps del rentat complet del vehicle és d’entre 45 minuts i 2 hores, segons si hi ha vehicles que estiguin fent cua a l’entrada del tren de rentat, i segons la brutícia interior, que ens condiciona el temps a dedicar-hi. Pel que fa al servei de neteja de tapisseria, el temps total del servei acostuma a ser d’entre 2 h. 30 min. i 3 h. 30 min.

Pot demanar hora amb 1 dia d’antelació. No es garanteix que les sol·licituds fetes per al mateix dia puguin ser ateses.  No es podrà garantir la seva atenció una vegada superat en 15 minuts l’horari sol·licitat per al servei. Si vostè necessita rentar el vehicle el mateix dia, pot trucar al tel. 93 788 36 62 i li indicarem la disponibilitat del servei al moment, evitant així possibles temps d’espera o un desplaçament innecessari.

*Si finalment no pogués venir, li agrairíem que ens avisés al tel. 93 788 36 62 o al correu rentat@fupar.cat , en benefici de la resta d’usuaris del servei.