Els artistes de Fupar han estrenat el seu espectacle Al Cub3 diumenge 20 de desembre, a les 12h, al Centre Cultural Terrassa. Enguany, el grup ha comptat amb l’actuació de la coral d’Oncolliga.

 

FOTOS:  

Com el seu nom indica, Al Cub3 té tres components, com un triangle, les fulles d’un trèvol, les rodes d’un tricicle, els Tres Porquets, una medalla de bronze o el tres en ratlla. La història narra la trobada del Miquel, la Marina i la Carla a la discoteca de moda on comencen una relació amorosa; van a sopar a un restaurant, al cine, fan un passeig pel parc… tot plegat amb un punt de bogeria que transforma una història d’amor en una pel·lícula de terror.

 

El projecte

Protagonistes Nosaltres és un projecte experimental i multidisciplinari de Fupar que incentiva a la creació artística vinculada a aspectes terapèutics.

Des de 1974 Protagonistes Nosaltres duu a terme espectacles pioners en la seva disciplina i mostra escenes de composició coreogràfica amb un argument que li dóna plasticitat i permet l’expressió artística de tots els seus components. La noia dels llumins (2012), A les fosques (2013) i A trenc d’alba (2014) són alguns dels títols de les representacions que s’han pogut veure en aquesta cita solidària.

al cubLes dades:

Espectacle en benefici de Fupar

Al Cub3

Dia: diumenge 20 de desembre

Hora: 12h

Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340

Preu: 3 euros

Venda d’entrades: Taquilles Centre Cultural Terrassa · www.fundacioct.cat · 902 180 677

butlleta al cub