La Secció d’Impressió de Suports Publicitaris de Fupar ha posat en marxa una nova línia de treball dedicada a l’estampació per serigrafia de tot tipus de productes de cotó i polièster. En el seu primer mes de vida, el servei ja ha rebut l’encàrrec de diverses entitats i grups esportius com l’Ajuntament de Terrassa, BBVA i l’Associació Corredors.cat.

La maquinària està preparada per treballar sobre diferents superfícies de manera que pot estampar sobre articles promocionals diversos com samarretes, paraigues, motxilles, gorres i mocadors.

Per fer aquestes tasques hi intervenen 4 persones amb discapacitat intel·lectual i 1 monitor. S’encarreguen de la preparació de la màquina i de les tintes, de la impressió i l’embalatge dels articles.

En aquest primer mes, la nova línia ha assolit un volum de facturació de 12.000 euros mensuals i es preveu que a finals d’any superi els  150.000 euros.

La Secció d’Impressió de Suports Publicitaris va néixer ara fa 7 anys i està integrada dins de l’Àrea Industrial de Fupar. En aquesta secció s’imprimeixen també pancartes, banderes, vinils, quadres i expositors.