• El Clínic BBVA Hockey Plus ha reunit aquest dissabte un centenar de jugadors amb discapacitat intel·lectual i una vintena de jugadors de Divisió d’Honor
  • L’esdeveniment esportiu, que enguany arribava a la seva tercera edició, ha estat organitzat per la Federació Catalana de Hockey i FUPAR amb el suport de Línia 22 i BBVA

Després de l’èxit de la temporada passada, aquest passat dissabte 15 de febrer a la tarda, l’Estadi Municipal d’Hockey Martí Colomer de Terrassa ha acollit la tercera edició del Clínic BBVA Hockey Plus, un entrenament inclusiu d’hockey liderat per jugadors de les lligues de Divisió d’Honor d’hockey.

La trobada esportiva, organitzada per la Federació Catalana de Hockey i FUPAR, amb el suport de Línia 22 i BBVA, ha comptat amb una participació de cent jugadores i jugadors amb discapacitat intel·lectual de la Lliga BBVA Hockey Plus; una vintena de jugadores i jugadors de les lligues de Divisió d’Honor dels equips egarencs Club Egara, Atlètic Terrassa, Línia 22 i CD Terrassa, i 40 voluntaris i voluntàries de BBVA, que han donat suport durant l’esdeveniment.

A l’acte també hi ha assistit els presidents dels clubs, així com l’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el regidor d’esports Miguel Ángel Moreno i la Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares. L’esdeveniment també ha comptat amb l’assistència del president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell.

Entrenament de la mà d’experts del hockey

L’activitat central de la jornada ha consistit en què jugadors d’Hockey Plus, acompanyats dels seus entrenadors habituals, realitzin un circuit tancat d’exercicis de perfeccionament, on treballaran la conducció clàssica, el xut a porteria, els passes o el dribbling.

Aquesta vegada, com a novetat, no només van ser els jugadors de Divisió d’Honor qui van potenciar l’aprenentatge de noves habilitats esportives, sinó que les persones amb discapacitat també van liderar una part de l’entrenament dirigit als voluntaris de BBVA, que mai abans havien agafat un estic de hockey. Amb aquesta acció es va afavorir el lideratge actiu i es van posar en valor les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit esportiu.

Sobre el Clínic BBVA Hockey Plus

El clínic té com a objectiu millorar les habilitats esportives dels participants a través d’un entrenament inclusiu liderat per jugadors de màxim nivell i fomentar la inclusió en l’esport, potenciant el contacte que s’estableix entre els jugadors de les diferents lligues i categories, així com reforçar l’estret vincle que es crea amb els respectius clubs de hockey, especialment amb les persones amb discapacitat intel·lectual.