FUNDACIÓ ANTIGA CAIXA TERRASSA

La Fundació Antiga Caixa Terrassa, constituïda el juny del 2013, va heretar el patrimoni i els edificis de l’antiga obra social i es va fer càrrec de les seves obres més emblemàtiques: Fupar, que treballa en la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, La Llar, dedicada a l’atenció de gent gran, i el Centre Cultural Terrassa, al servei de la cultura.

La seva missió és contribuir a fer de Terrassa un referent en la inclusió de persones amb discapacitat, en l’atenció de la gent gran i en l’acció cultural, de forma econòmicament sostenible i compromesa amb la societat.

Per la seva configuració jurídica, la Fundació no depèn de cap altra propietat, és una entitat ciutadana, dels terrassencs i les terrassenques. El seu òrgan gestor és un Patronat, en el qual hi ha persones representants de les més importants institucions i entitats de Terrassa.

El president és Xavier Queralt, i Ramon Flo n’és el director general. Dins la seva estructura, hi figura un Consell Consultiu, integrat també per persones representants i expertes d’altres entitats. La Fundació Antiga Caixa Terrassa rep el suport de BBVA.

FUPAR

Fupar ofereix itineraris personalitzats i innovadors per assolir la plena inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Ho fa acompanyant les persones i famílies en l’àmbit terapèutic, d’inserció laboral, formatiu, lleure socioeducatiu i esport, i suport a la vida independent.

edifici_fupar

LA LLAR

La Llar ofereix solucions personalitzades adaptades a les necessitats del procés d’envelliment, per ajudar a  mantenir els desitjos i projectes de la persona atesa i la seva família.

xoostudio_proj-67_lallar_disseny-web-terrassa-2

CENTRE CULTURAL TERRASSA

El Centre Cultural Terrassa és un centre actiu i viu al servei de la cultura, amb una programació estable de dansa, espectacles de música, circ i màgia, així com exposicions d’arts plàstiques, que són la base dels programes pedagògics en què participen escoles de Terrassa i rodalies.

img_cc-619-770x513