Fupar prepara el packaging de més de 14.000 polseres solidàries per a la campanya que acaba de posar en marxa Oncolliga “Sigues una mà amiga” amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, que se celebra el pròxim 19 d’octubre.

Aquesta és la primera vegada que Fundació Oncolliga i Fupar col·laboren en una campanya d’aquestes característiques, que s’ha presentat aquest dimarts 13 d’octubre, sumant forces i alhora refermant el compromís d’ambdues entitats amb la societat des de la vessant de la salut i oferint oportunitats d’inclusió a les persones amb discapacitat, que s’han encarregat de dur a terme el procés d’embossat i preparació de packs que es repartiran a diferents farmàcies del territori.

Campanya solidària “Sigues una mà amiga” a les farmàcies de Terrassa i província de Barcelona

Més de 40 farmàcies de Terrassa s’han sumat també a la campanya com a mans amigues d’Oncolliga, posant a disposició de tothom les polseres solidàries #socunamaamiga per 2€ i fent difusió de la importància que té la prevenció per detectar precoçment el càncer de mama. En total, a la província de Barcelona, són més de cent les farmàcies que s’han sumat a aquesta iniciativa.

La campanya d’aquest any, que vol prevenir, difondre i fer una recaptació per a la causa, posa l’èmfasi en la prevenció del càncer de mama femení, i especialment el masculí, el gran desconegut. A més, convida tothom a fer-se una exploració de les mames, sigui dona o home, per prevenir el càncer.