Amb motiu d’aquesta festivitat el pròxim 23 d’abril del 2019, Fupar ha iniciat ja el compte enrere per participar, un any més, en aquesta celebració subministrant roses, rosers i elaboracions florals per a més de 200 empreses, entitats, associacions i escoles, de Terrassa i rodalies, que confien cada any en els serveis de l’entitat. El Centre de Jardineria i Floristeria de Fupar posa a disposició d’entitats, associacions i empreses una àmplia varietat de models de roses amb opció a personalitzar-les per complir amb totes les expectatives dels clients i col·laboradors.

També ofereix roses, centres de roses i preparacions específiques pensades per a la celebració de la Diada de Sant Jordi, que es poden adquirir a les paradetes de Fupar situades en diferents punts de Terrassa i Barcelona, així com al Centre de Jardineria i Floristeria de Fupar i al Mercat de la Independència de Terrassa, on Fupar també hi té una parada.

L’experiència de l’equip de floristes de Fupar i la garantia aportada pels proveïdors en material i qualitat de la flor suposen un valor afegit al producte final: roses fresques, de qualitat i amb intensitat de color. Suma-t’hi! Comprant la rosa o el roser de Fupar, fas possible l’ocupació de persones amb diversitat funcional intel·lectual en tasques de manipulació, venda i transport. Fem entre tots i totes una Diada més gran i amb valor social!

Consulta els models de roses aquí: https://www.fupar.es/ca/santjordi/

Fes la teva comanda a: client@fupar.cat