Ambdues entitats continuaran treballant per fomentar l’accés al mercat laboral de les persones amb diversitat funcional

El tinent d’Alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l‘Ajuntament de Terrassa, Manuel Giménez i el Director Gerent de la Fundació FUPAR, Josep Ribera, han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l’objectiu de formalitzar la relació existent de ja fa temps entre ambdues entitats a través de la selecció de personal i la seva contractació, així com la cessió d’aules de Foment per als processos de selecció de Fupar.

L’objectiu és aconseguir que les persones amb diversitat funcional aconsegueixin un lloc de treball estable per poder-se emancipar o tenir una independència econòmica, així com formar a les persones del Servei d’Ocupació en l’atenció a les persones in situ.

Des del 2004, les dues entitats col·laboren en actuacions d’intermediació laboral- borsa de treball, gestionant ofertes de feina per cobrir vacants que es produeixen a Fupar de persones amb diversitat funcional. Els llocs de feina a cobrir acostumen a estar vinculats a perfils de les ocupacions d’operaris de neteja de vehicles, jardineria i manipulats.

Ambdues entitats participen a la Taula de Capacitats Diverses de Terrassa, col·laborant en accions de millora per a les persones amb diversitat funcional a la ciutat. A més, Fupar també col·labora en diferents Polítiques Actives d’Ocupació que desenvolupen les dues entitats.

Després de la signatura del conveni, s’ha dut a terme una visita a les instal·lacions de la Fundació FUPAR per conèixer de prop l’activitat que s’hi desenvolupa.