Fupar ha estat l’encarregada d’imprimir més de 900 banderes que han onejat als Jocs Mediterranis de Tarragona i d’envasar en blísters els cromos del Mundial de Futbol de Rússia 2018. Ambudes comandes han generat llocs de feina per a uns 20 treballadors i treballadores amb diversitat funcional de l’entitat, en concret, de les seccions d’industrial i d’impressió publicitària.

Per al Mundial de Futbol, els operaris i operàries de l’àrea industrial han treballat durant un mes en l’envasat en blísters dels cromos, així com en el muntatge dels seus expositors. Fupar ja havia envasat prèviament diferents col·leccions de cromos de la Lliga de Futbol de primera divisió o d’Adrenalyn XL, entre d’altres.

Per als dos esdeveniments esportius s’ha confiat en els serveis de Fupar i en les capacitats de les persones amb diversitat funcional que hi treballen, contribuint amb aquesta acció a la generació d’ocupació i a la responsabilitat social empresarial.

Com a entitat d’economia social i sense ànim de lucre, Fupar promou la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i, per aconseguir-ho, gestiona diferents unitats de negoci, com una àrea industrial i una d’impressió publicitària, un rentat de cotxes, serveis de jardineria i neteja, un centre de jardineria i floristeria, i dues marques pròpies, que són Teixidors i els Ambientadors Solidaris Fupar.