Terrassa Cooperativa

En el marc de les activitats organitzades dins el cicle Terrassa Cooperativa, Fupar obre les seves portes a la ciutadania el divendres 17 de novembre i ofereix la possibilitat de participar en una visita guiada per conèixer de prop les instal·lacions de l’entitat i els projectes socials que s’hi desenvolupen.

Es tracta d’una ruta que transcorre per aquells espais que normalment són menys accessibles per al públic general i que busca l’apropament de la Fundació a la ciutadania posicionant-se com a entitat oberta, transparent i al servei de les persones.

Per altra banda, Fupar va ser present a la Fira d’Economia Social de Terrassa, que va tenir lloc el 13 de novembre a la Plaça Vella, amb una parada de productes artesanals produïts al Centre Ocupacional de la Fundació. Al llarg de la jornada, membres de l’entitat van promocionar els productes d’elaboració pròpia i van tenir l’oportunitat de mantenir un contacte directe i proper amb la societat.

Tant la visita guiada com la parada solidària formen part de la tercera edició de Terrassa Cooperativa, on Fupar és entitat col·laboradora, i formen part del cicle d’activitats impulsades pel Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Ajuntament de Terrassa. Sota el lema “Cooperativa i solidària, l’economia de les persones“, l’Ajuntament vol posar en valor les finalitats socials i col·lectives que l’economia social i les cooperatives tenen en la ciutadania, així com remarcar la seva repercussió positiva, en tant que situen en el seu centre les persones i el seu entorn.