Fupar participa en el cicle de Terrassa Cooperativa

//Fupar participa en el cicle de Terrassa Cooperativa

Fupar participa en el cicle de Terrassa Cooperativa

Terrassa Cooperativa

En el marc de les activitats organitzades dins el cicle Terrassa Cooperativa, Fupar obre les seves portes a la ciutadania el divendres 17 de novembre i ofereix la possibilitat de participar en una visita guiada per conèixer de prop les instal·lacions de l’entitat i els projectes socials que s’hi desenvolupen.

Es tracta d’una ruta que transcorre per aquells espais que normalment són menys accessibles per al públic general i que busca l’apropament de la Fundació a la ciutadania posicionant-se com a entitat oberta, transparent i al servei de les persones.

Per altra banda, Fupar va ser present a la Fira d’Economia Social de Terrassa, que va tenir lloc el 13 de novembre a la Plaça Vella, amb una parada de productes artesanals produïts al Centre Ocupacional de la Fundació. Al llarg de la jornada, membres de l’entitat van promocionar els productes d’elaboració pròpia i van tenir l’oportunitat de mantenir un contacte directe i proper amb la societat.

Tant la visita guiada com la parada solidària formen part de la tercera edició de Terrassa Cooperativa, on Fupar és entitat col·laboradora, i formen part del cicle d’activitats impulsades pel Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Ajuntament de Terrassa. Sota el lema “Cooperativa i solidària, l’economia de les persones“, l’Ajuntament vol posar en valor les finalitats socials i col·lectives que l’economia social i les cooperatives tenen en la ciutadania, així com remarcar la seva repercussió positiva, en tant que situen en el seu centre les persones i el seu entorn.

Per |2018-01-05T09:27:04+01:00novembre 17th, 2017|noticies|0 Comments

Leave A Comment