La tradicional Cavalcada dels Reis Mags de Terrassa, que se celebra cada 5 de gener al vespre, ha tornat a comptar amb la diversitat social per repartir màgia i il·lusió. Per desè any consecutiu, els patges de Fupar han format part de la nit més màgica de l’any participant en una de les carrosses durant el recorregut de la cavalcada, organitzada pel Centre Cultural El Social per encàrrec de l’Ajuntament de Terrassa, i que compta amb la participació d’unes mil persones.

Com cada any, la Cavalcada ha finalitzat al Raval de Montserrat, davant l’Ajuntament de Terrassa, on Ses Majestats han desmuntat de les seves carrosses i l’Alcalde, acompanyat dels regidors portaveus dels diferents partits, els hi ha donat la benvinguda en nom de tota la ciutat.

Fupar participa cada any en aquest esdeveniment popular i de ciutat, gràcies a l’estreta col·laboració que manté des de fa anys amb el Centre Cultural El Social de Terrassa, amb l’objectiu de fomentar la inclusió en actes de la ciutat mostrant la diversitat, així com les capacitats de les persones amb dicapacitat intel·lectual.