La Fundació Fupar va recollir el dijous 17 de maig el Premi Cambra 2018 a la ‘Millor Iniciativa Comercial i de Serveis‘ a mans del Director-Gerent de Fupar, Sr. Josep Ribera, en el marc d’una cerimònia de caràcter marcadament institucional i empresarial. Durant l’acte d’entrega, que va tenir lloc al Teatre Municipal ‘La Sala’ de Rubí, es van projectar els vídeos de presentació de les empreses guardonades, es va donar pas al lliurament de guardons i diplomes, i es va finalitzar amb els parlaments institucionals i un sopar relacional, que va tenir lloc al Celler Cooperatiu de Rubí.

El guardó

Fupar ha estat guardonada per la sòlida política d’expansió i creixement sostingut d’una empresa d’economia social, mitjançant la producció i comercialització de productes i serveis propis d’alt valor social, que garanteixen l’ocupació estable i promouen una major visibilitat de les persones amb discapacitat. L’entitat presentava la seva candidatura ressaltant la seva aposta en oferir productes propis, com els Ambientadors Solidaris Fupar i els productes tèxtils de la marca Teixidors, amb l’objectiu de generar llocs de feina de qualitat que tinguin durabilitat en el temps.

La cerca de la sostenibilitat

La recerca de nous nínxols de mercat, la orientació comercial de l’entitat i l’adaptació dels seus processos productius durant el darrer any han suposat la creació i consolidació de més de 30 nous llocs de treball i un increment d’un 4% de la facturació total de l’entitat. Fupar manté contractes de prestació de serveis i acords comercials amb més de 250 organitzacions i empreses, i comercialitza els seus productes tant a nivell nacional com internacional.