Aquest estiu tots els nostres equips de jardineria i neteja estaran ben protegits del sol gràcies a la donació dels Laboratoris STADA, un dels nostres clients de l’àrea industrial que ens dóna feina per a manipular i envasar els seus productes. Els laboratoris STADA es situen a Sant Just Desvern, Barcelona, i és caracteritzen per desenvolupar, produir i distribuir medicaments genèrics i productes per l’autocura de màxima qualitat. Amb prop de 117 anys d’història, STADA és una de les principals companyies europees en el camp dels genèrics i una de les 10 primeres companyies en el mercat mundial.

Gràcies a la seva donació, les nostres brigades han rebut tres tipus de protectors solars diferents:

    • Ladival Esprai per a pells sensibles o al·lèrgiques, que és un esprai oil-free, d’absorció ràpida, indicat per aquelles pells més sensibles o al·lèrgiques al sol.

 

    • Ladival pells seques, que és un protector facial formulat amb vitamines i antioxidants, que protegeixen, regeneren i nodreixen la pell.

 

    • Ladival Esport, que és un esprai transparent que protegeix de forma immediata sense necessitat d’estendre-ho. Ideal per la pràctica esportiva al aire lliure i també per les zones piloses.

 

Ladival és actualment l’únic protector solar, que protegeix enfront la radiació Infraroig-A de forma científicament provada, mitjançant test in vivo, a més de la radiació UV-A i UV-B. Tota la gamma Ladival  dels Laboratoris STADA utilitzen una formula sense conservants, colorants, perfums i emulsionants PEG per evitar possibles reaccions de fotosensibilitat i/o fototóxiques. Per més informació sobre els seus productes consultar la seva pàgina web: www.ladival.es