La Coordinadora de Voluntariat d’Entitats Terrassenques (COVET) reconeix la tasca dels voluntaris i voluntàries del nostre projecte ‘Som-hi’, centrat en promoure l’esport inclusiu fent activitats de bàsquet, hoquei, tennis-taula i petanca.

La festa va comptar amb la participació especial del pare Manel, conegut per la seva tasca de voluntari al districte de Nou Barris i, sobretot, per la seva vinculació amb els joves que compleixen condemna als centres penitenciaris.
L’acte, presentat per la periodista Marta Begué, va lliurar el Segon Premi al voluntari més destacat, que enguany ha tingut dos guardonats: nosaltres i la psicòloga Àngels Comte, que fa més de deu anys que està vinculada als projectes d’acompanyament d’Acció Gent Gran.

La COVET aplega les entitats terrassenques següents: Associació Coordinadora d’Ajuda Unida (ACAU), Acció Gent Gran, Associació Alba, Actuavallès, Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), Càritas, Compartim, Dismifísics, Fundació President Amat Roumens (FUPAR), Oncolliga, Persones amb trastorns d’habilitats socials (PATHS), Voluntariat per la llengua i Voluntaris Terrassa.

Font: La Torre del Palau

Foto: COVET