Sota el lema “T’acompanyem en el record”, el Centre de Jardineria i Floristeria de Fupar instal·larà, un any més, un punt de venda temporal de rams i flors al Cementiri Municipal de Terrassa durant el període de Tots Sants. A la parada, que estarà ubicada a l’entrada del Complex Funerari a partir del 26 d’octubre fins a l’1 de novembre, s’hi podran trobar tot tipus de rams elaborats especialment per al dia de Tots Sants amb un ampli assortiment de flor natural, tallada i fresca, així com de crisantems, plantes aromàtiques i ciclàmens.

El Servei de Floristeria de Fupar, a més de realitzar els tradicionals rams de crisantems, clavells o roses, també fa treballs en sec com és el combinat de card amb magnòlia. Entre les altres activitats que l’entitat realitza per aquest dia destaquen els treballs florals per a les ofrenes a diversos espais com el monument a les víctimes de la riuada, o l’ofrena floral als difunts al Temple Multiconfessional.

Una floristeria amb valors

Fupar genera oportunitats laborals estables per a persones amb discapacitat intel·lectual. Fa més de 10 anys que l’entitat disposa d’una parada per Tots Sants que, més enllà de promocionar aquest servei a la ciutat, té com a objectiu final donar visibilitat a les capacitats de les persones de l’entitat -que treballen en l’elaboració dels diferents rams- i fomentar la difusió de la missió de Fupar i del seu compromís amb la inclusió sociolaboral de prop de 400 persones amb discapacitat intel·lectual.

Conveni amb Funerària de Terrassa

Fupar és proveïdora regular de Funerària de Terrassa i, des de fa més de 10 anys, treballa en el subministrament de corones i coixins funeraris, a més d’oferir serveis especials per Tots Sants. El conveni, adjudicat segons licitació, genera una ocupació laboral regular per a dues persones amb discapacitat intel·lectual que treballen habitualment a l’obrador del Centre de Jardineria i Floristeria de Fupar.