Dins la secció de suports publicitaris disposem de maquinària i tecnologia suficient per a realitzar estampació sobre una gamma variada d’articles promocionals (tèxtils, plàstics, metàl·lics…).

Segons el tipus d’article i el disseny a estampar treballem en 3 processos:

SERIGRAFIA

És la tècnica més utilitzada, mitjançant la qual es transfereix tinta d’un o més colors a través d’una pantalla treballada prèviament amb un fotolit. D’aquesta manera podem traspassar un dibuix, imatge traçada o text qualsevol segons el disseny escollit per cada client.

TAMPOGRAFIA

És un procés de reproducció a partir de la pressió d’un tampó de silicona prèviament gravat per un procés químic, sobre la superfície que es desitja personalitzar. El tampografiat habitualment es fa a una sola tinta.

VINIL

Sistema que utilitzem bàsicament per estampar números, lletres i dibuixos vectoritzats. A tal efecte utilitzem vinil tèxtil o de tall. És un sistema molt útil quan s’ha de fer poca quantitat d’estampacions i s’utilitza molt a nivell d’equipacions esportives.

 

Qualsevol dels 3 sistemes són de qualitat i llarga durada. Els articles tèxtils com les samarretes, gorres, polos, xandalls, motxilles, mocadors, etc. que estampem a Fupar, es poden rentar a mà o amb rentadora. L’aposta de la fundació per aquesta línia de servei és degut a la voluntat d’incorporar comandes llargues tot cobrint necessitats de diferents tipus de clients siguin organitzacions esportives i culturals, administracions locals, entitats de patrocini i agències de publicitat i marxandatge entre altres.

A la fundació també ens podem encarregar de la gestió de compra dels articles a estampar. Pot consultar en el següent catàleg, els articles disponibles que li podem personalitzar amb el seu logotip/marca

Demana pressupost sense compromís a través del següent correu elèctronic:   client@fupar.cat

 

serigrafia