Pancartes

Pancartes2017-07-27T16:25:44+02:00

L’article de més producció dins l’àrea d’impressió és la confecció de pancartes gràcies a que disposem de la tecnologia suficient, començant en el disseny i adaptació d’originals, la impressió digital, la confecció i els acabats. Es treballa sobre qualsevol tamany i format, segons necessitat del client, podent-se imprimir a 1 o a 2 cares segons el material. Produïm les pancartes amb 3 tipus de materials, tots ells pensats per a exposició interior o exterior, considerant les següents classes :

pancarta de teixit bàsic (polièster 100 gr.) L’opció més econòmica, ecològica i lleugera. La imatge s’imprimeix amb tintes base apancarta façana 2igua a 1 cara i transparenta per l’altra. Pensada per a grans tirades. Es pot netejar a la rentadora.

pancarta de teixit extra (polièster 200 gr.) La major densitat del teixit permet una millor resolució de la imatge amb tintes base aigua, així com resistència a la intempèrie. Lleugera i plegable. Es pot netejar a la rentadora. Impresa a 1 cara.

pancarta de lona PVC . Material resistent i enrotllable. Imprimible a les 2 cares.

pancarta “black-out”. Per a impressió sobre teixit a 2 cares, amb un teixit tècnic intermig que evita la transparència.

pancarta microperforada. Impressió sobre teixit a 1 cara. Plegable i es pot rentar a la rentadora. Pensada per a exteriors, en espais amb vent, donada la seva permeabilitat a l’aire.

Parc Audio 2Eco-Equip-1