Des de LaFACT Fupar acompanyem a les persones amb discapacitat intel·lectual per aconseguir la seva inserció laboral. En aquest sentit, s’han iniciat dos nous projectes per millorar l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat en el marc del Programa Operatiu POEJ.

PSICOSOCIAL: Foment de competències en dones amb discapacitat psicosocial

Aquest itinerari formatiu es duu a terme entre l’abril 2023 i el juliol 2023 i està dirigit a dones d’entre 16 i 29 anys, amb el certificat psicosocial amb diagnòstic de salut mental

El programa, que compta amb un total de 6 places, promou el desenvolupament de competències transversals com són l’autoconeixement, el treball en equip, les habilitats de comunicació oral i escrita, la resolució de conflictes, l’organització i planificació o l’adaptació al canvi, entre d’altres.

Aquesta actuació està cofinançada per la Fundación ONCE i el FSE en el marc de la convocatòria d’ajudes econòmiques per a la selecció d’operacions per al reforç de l’ocupació de persones joves amb discapacitat “Psicosocial” 2022 – 2023.

    

UNO A UNO – Capacitació professional en jardineria

El programa Uno a Uno Capacitación profesional en jardinería iniciat a l’abril de 2023 i amb una durada de dos mesos fins al juliol de 2023, està dirigit a homes o dones amb edats entre els 16 i els 29 anys, amb inscripció a la Garantia Juvenil i amb el certificat de discapacitat intel·lectual o salut mental. Un total de 10 joves podran cursar aquest itinerari especialitzat en jardineria.

L’itinerari formatiu inclou formació en auxiliar de jardineria.

Aquesta actuació està cofinançada per la Fundación ONCE i el FSE en el marc de la convocatòria d’ajudes econòmiques per a la selecció d’operacions per al reforç de l’ocupació de persones joves amb discapacitat “Uno a uno” 2022 – 2023.