BON INICI DE LA LLIGA PER L’EGARA- FUPAR DAVANT L’ ATLETIC HEURA GROC

Diumenge a les 11h es va disputar el primer partit de l’Egara-Fupar contra l’Atlètic Heura Groc a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. El partit va comptar amb la presencia de nombrosos afeccionats, entre ells les jugadores de l’equip femení del DH de l’Egara.

Va ser un partit molt igualat fins a la mitja part, amb un marcador d’empat a 2 gols. A la segona part es va notar més el cansament en l’equip de l’Atlètic, i el marcador es va decantar per 6 gols a 2 a favor de l’Egara. Partit molt lluitat i gaudit fins el final. Els jugadors i jugadores van acabar la matinal de hockeyanimant a l’equip ratllat del DH femení en el seu partit contra el Junior.

L’Egara- Fupar davant l’ Atlètic Heura Groc

 

LLIGA BBVA HOCKEY PLUS

Aquest cap de setmana es van jugar els primers partits de la Lliga BBVA Hockey Plus, que és la primera competició regular a nivell de Catalunya jugada entre equips de hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. Els jugadors són persones que pertanyen a diferents entitats o escoles d’educació especial, i juguen en 8 clubs de hockey catalans: Club Egara, ATHC, CD Terrassa, Barça, Junior, Polo, Catalonia i Iluro.

La Lliga BBVA Hockey Plus és possible gràcies a la col·laboració del Grup BBVA, de FUPAR i de la Federació Catalana de Hockey que han apostat per la inclusió i perquè  les persones amb discapacitat intel·lectual, que habitualment juguen a hockey, tinguin una lliga organitzada com qualsevol altra categoria de jugadors, amb els mateixos drets i deures que la resta d’equips.

Organitzada per la Federació Catalana de Hockey a la Lliga BBVA Hockey Plus s’han federat 120 jugadors que d’una manera totalment normalitzada han començat la competició. L’objectiu del projecte és aconseguir la inclusió social d’aquest col·lectiu amb l’esport.

img_8732

Aquesta lliga comptarà amb la participació de 10 equips dividits en 2 grups per nivells d’habilitats de joc. Al Grup A, que jugarà una competició a tres voltes, participen Atlètic Terrassa, Junior FC, CD Terrassa i FC Barcelona i al Grup B, que jugarà a dues voltes, participaran el FC Barcelona, Catalònia HC, Iluro HC, RC de Polo, Club Egara i Atlètic Terrassa.

A Terrassa hi ha 3 entitats relacionades amb els 3 clubs de Hockey: Fupar amb el club Egara, l’escola Heura amb l’Atlètic i Prodis amb el CD Terrassa.

Aquest cap de setmana hi havia previstos 3 partits de la Lliga BBVA Hockey Plus a Terrassa:

  • L’Atlètic Heura Negre contra el Junior
  • L’Egara-Fupar contra l’Atlètic Heura Groc
  • CD Terrassa contra Prodis