Totes les persones interessades en sumar-se en el projecte ‘enXarxa’t, fes-te voluntari’ poden contactar a lleure@fupar.cat o trucar al 93 788 36 62.

El grup de voluntariat enXarxa’t,   ja té programades una trentena d’activitats per aquests nou curs que té per objectiu seguir formant voluntaris per ampliar el seu teixit social

El servei de lleure de Fupar ja ha posat en marxa el seu teixit de voluntaris per dur a terme les activitats de tardor. En total han programat una agenda farcida de propostes culturals, esportives i activitats socioeducatives per als membres de la fundació. Actualment, el servei de voluntariat de Fupar, enxarxa’t, ja compta amb més de 50 voluntaris i espera que s’hi sumin molts més.

Club Pingüí

La temporada esportiva s’ha iniciat aquest cap de setmana passat amb la participació del Club Pingüí al VII Torneig de Hockey de Les Corts. El 18 d’octubre serà el torn del bàsquet, que començarà la lliga organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental. EnXarxa’t també estarà present en campionats de ping-pong i petanca.

Activitats Socioeducatives

Aquesta setmana s’han reprès també les activitats socioeducatives a Fupar que inclouen un variat repertori de propostes: ball, expressió corporal, informàtica, manualitats i periodisme són algunes de les activitats que es duran a terme amb la col·laboració dels voluntaris.

Cultura

Com ja és habitual, Fupar també participa en el programa Apropa Cultura, que té per finalitat afavorir l’assistència i participació dels usuaris de centres socials a esdeveniments culturals. Aquest mes, membres de Fupar assistiran a l’espectacle de dansa  d’Ángel Corella + Ara Malikian al Centre Cultural.  Sens dubte però, una de les activitats culturals més esperades serà el 21 de desembre que tindrà lloc l’estrena de l’obra A trenc d’Alba, a càrrec del Grup Teatre Musical de Fupar  Protanogistes Nosaltres.

Formació de voluntaris

A banda de donar el tret de sortida de les activitats, el Servei de Lleure ofereix formació contínua al voluntariat per seguir treballant en nous projectes de desenvolupament sociocultural, esporti i comunitari per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Totes les persones interessades en sumar-se en el projecte ‘enXarxa’t, fes-te voluntari’ poden contactar a lleure@fupar.cat o trucar al 93 788 36 62.