En el marc de la convocatòria dels Premis Cambra 2018 que atorga anualment la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Fupar ha estat guardonada en la categoria ‘Millor Iniciativa Comercial i de Serveis’.

Un jurat multidisciplinari, format per disset membres de diferents disciplines, ha posat en valor la “sòlida política d’expansió i de creixement sostingut” de l’entitat i ha destacat la producció i comercialització de Fupar en productes i serveis propis “d’alt valor social”, que garanteixen l’ocupació laboral estable i promouen una major visibilitat de les persones amb discapacitat de la fundació.

Fupar presentava enguany la seva candidatura ressaltant l’aposta de l’entitat en oferir productes propis, com són els Ambientadors Solidaris Fupar o els productes tèxtils artesanals de la marca Teixidors, dos projectes que persegueixen l’objectiu de generar llocs de feina de qualitat que tinguin durabilitat en el temps.

Sobre els Premis Cambra

Els Premis Cambra són el reconeixement públic anual que la Cambra de Terrassa atorga a aquelles persones, projectes de futur i empreses que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la demarcació.

En aquesta edició, el jurat ha estat format per representants dels òrgans de govern de la Cambra, membres de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de Terrassa, Rubí i Sant Cugat del Vallès, representants dels mitjans de comunicació, patrocinadors dels guardons i empreses premiades en l’anterior edició.