El grup CETSAL neix de la unió de serveis dels tres Centres Especials de Treball CIPO, FUPAR i PRODIS amb l’objectiu de dotar de major capacitat a les 3 entitats per fer front a les demandes que es presentin per part dels seus clients o de possibles clients. D’aquesta manera, a través de CETSAL, es pot unificar el proveïdor en la prestació de serveis d’àmbits tan variats com la jardineria, la neteja, la bugaderia, les arts gràfiques, el manteniment viari, la destrucció de documents, els serveis industrials, la floristeria o la provisió de personal de suport.

 

cetsal3

La nostra missió

– Satisfer les necessitats de servei dels clients.

– Ajudar a complir el marc legal recollit per la LGD (LISMI).

– Treballar conjuntament per a la competitivitat dels nostres clients.

– Crear sinergies de proximitat proveïdor-client.

 

El conjunt de CET’S, situats entre Terrassa i Sabadell donen ocupació i assistència a un col·lectiu de més de 900 persones, convertint-se en una força empresarial de primer ordre.

El grup representa una aposta ferma de les tres entitats per posar en valor la incidència d’aquests centres en el conjunt de la comarca, tant per als clients, com per a totes les persones que tenen l’oportunitat de treballar al món laboral. Al mateix temps, CETSAL és la resposta a la proliferació de Centres Especials de Treball que es valen de les condicions favorables d’aquests centres, però que funcionen com a empreses mercantils, on la prioritat són els beneficis i no l’acompanyament i preocupació envers les persones amb necessitats especials.

 

Perquè apostar per CETSAL ?

  • Entitats amb experiència, servei de qualitat a preu raonable.

  • Per proximitat, ajudar a l’ocupació de persones de la comarca.

  • Per contribuir a la inserció laboral de persones amb diversistat funcional.

  • Per incrementar el seu benefici social i el de tota la comunitat.

  • Per unificar la gestió de compra.

 

arts gràfiques

 

 

nois cetsal

Consulta aquí el nostre CATÀLEG de serveis.