Instal·lacions

//Instal·lacions
Instal·lacions 2018-07-13T19:10:34+02:00

Les nostres instal·lacions ocupen espais separats a la part nord de Terrassa:

L’EDIFICI PRINCIPAL, en un solar de 8.500 m2 entre els carrers de les Campiones Olímpiques, Pintor Vancells i Ancianitat (al costat del camp de futbol del Terrassa F.C.) Amb una superfície d’uns 14.000 m2 construïts,  l’immoble consta de:

Planta -1 :

on s’ubica el Rentat de Vehicles i la zona d’aparcament amb capacitat per uns 50 vehicles, l’espai multifuncional i l’obrador de floristeria. També s’hi troba l’accés a les instal·lacions del Centre de Dia operat per la Fundació Torres Falguera.

12593905_10154143485659415_2815494658759589610_o

Planta 0 :

sobre un total d’uns 3.500 metres quadrats, es situen els tallers del Centre Especial de Treball  i el Centre Ocupacional, així com el magatzem amb moll de càrrega. També hi ha en la mateixa planta la recepció, els serveis generals de vestuaris i infermeria, l’espai d’elaboració de paper reciclat, la sala multisensorial, la sala neta, així com vàries sales per realitzar-hi tallers extra-laborals. El centre de jardineria s’ubica en aquesta mateixa planta, en unes instal·lacions annexes al davant de la nau principal, ocupant uns 1.500 metres quadrats de botiga.

Planta 1 :

hi trobem els departaments d’atenció psicosocial, qualitat, comercial, gerència, RRHH i administració. En un espai annex hi ha el menjador amb capacitat per a 300 persones, les sales TEA i l’espai de descans.

Per aconseguir la il·luminació i ventilació naturals de la planta soterrada, el voltant de l’edifici compta amb un pati anglès que als costats nord i ponent serveix alhora de corredor perimètric de circulació rodada de l’edifici.

Hi ha un carrer de vianants entre la nau dels tallers i el Centre de Jardineria que comunica els carrers de les Campiones Olímpiques i de l’Ancianitat, on hi ha l’entrada principal de la Fundació.

Les instal·lacions disposen de pàrquing per a clients i visites en la planta soterrani, al qual s’accedeix des de la cantonada entre els c/Pintor Vancells i c/Campiones Olímpiques.

 

 

L’EDIFICI SERVEIS, ubicat al carrer Provença cantonada carrer Migjorn del polígon industrial Nord, i que serveix de base logística i magatzem des de l’any 2018 als més de 20 equips de jardineria i neteja de la Fundació. Aproximadament s’ocupen uns 3.000 m2 entre la planta baixa i la primera planta, disposant-se d’una segon pis per al possible creixement de l’activitat.

 

 

 

 

EDIFICIS TEIXIDORS

TALLER DE PRODUCCIÓ: s’emplaça al carrer Mas Adei on ocupa uns 500 m2 d’instal·lacions on hi ha els telers artesanals dins la sala principal, un magatzem, àrea de despatxos i l’oficina tècnica

BOTIGA:  integrada en l’edifici del Centre Cultural a la Rambla d’Ègara de Terrassa, aquest petit comerç ocupa uns 40 m2 on s’exposa i es venen els productes el·laborats d’aquesta marca. Inaugurada l’any 2017