Les nostres instal·lacions ocupen espais separats a la part nord de Terrassa:

L’EDIFICI PRINCIPAL, ubicat en un solar de 8.500 m2 entre els carrers de les Campiones Olímpiques, Pintor Vancells i Ancianitat (al costat del camp de futbol del Terrassa F.C.). Amb una superfície d’uns 14.000 m2 construïts,  l’immoble consta de:

 

  • Planta -1: On s’ubica el Rentat de Vehicles i la zona d’aparcament amb capacitat per a uns 50 vehicles, l’espai multifuncional i l’obrador de floristeria. També s’hi troba l’accés a les instal·lacions del Centre de Dia operat per la Fundació Torres Falguera.

12593905_10154143485659415_2815494658759589610_o

  • Planta 0: Sobre un total d’uns 3.500 m2, se situen els tallers del Centre Especial de Treball  i el Centre Ocupacional, així com el magatzem amb moll de càrrega. A la mateixa planta també hi ha la recepció, els serveis generals de vestuaris i infermeria, l’espai d’elaboració de paper reciclat, la sala multisensorial, la sala neta i diverses sales per realitzar tallers extralaborals. El Centre de Jardineria s’ubica en aquesta mateixa planta, en unes instal·lacions annexes al davant de la nau principal, ocupant uns 1.500 m2 de botiga.
  • Planta 1: Hi trobem els departaments d’atenció psicosocial, qualitat, comercial, gerència, RRHH i administració. En un espai annex hi ha el menjador amb capacitat per a 300 persones, les sales TEA i l’espai de descans.

 

Per tal d’aconseguir una il·luminació i ventilació naturals de la planta soterrada, el voltant de l’edifici compta amb un pati anglès, que als costats nord i ponent serveix alhora de corredor perimètric de circulació rodada de l’edifici.

Hi ha un carrer de vianants entre la nau dels tallers i el Centre de Jardineria que comunica els carrers de les Campiones Olímpiques i el de l’Ancianitat, on trobem l’entrada principal de la Fundació.

Les instal·lacions disposen de pàrquing per a clients i visites en la planta soterrani, al qual s’accedeix des de la cantonada entre el carrer Pintor Vancells i el carrer Campiones Olímpiques.

 

– L’EDIFICI SERVEIS, ubicat al carrer Provença cantonada amb carrer Migjorn del polígon industrial Nord, i que serveix de base logística i magatzem des de l’any 2018 als més de 20 equips de jardineria i neteja de la Fundació. Aproximadament, s’ocupen uns 3.000 m2 entre la planta baixa i la primera planta, disposant-se d’una segon pis per al possible creixement de l’activitat.

 

 

 

 

EDIFICIS TEIXIDORS

TALLER DE PRODUCCIÓ: s’emplaça al carrer Mare de Déu dels Àngels, 131 de Terrassa on ocupa uns 1.500 m2 d’instal·lacions, on hi ha els telers artesanals dins la sala principal, un magatzem, una àrea de despatxos i l’oficina tècnica.

BOTIGA:  integrat en l’edifici del Centre Cultural a la Rambla d’Ègara de Terrassa, aquest petit comerç ocupa uns 40 m2 on s’exposen i es venen els productes el·laborats d’aquesta marca. Inaugurada l’any 2017.