Reconeixements

//Reconeixements
Reconeixements 2017-02-22T13:08:21+01:00

La Fundació orienta la seva estratègia de gestió cap a la millora dels seus processos per tal d’incrementar la seva eficàcia i eficiència, posant un gran èmfasi en la satisfacció del client tant intern (les persones ateses) com extern (empreses, particulars i administracions)Mostra d’això són els reconeixements detallats:

  • Premi Nacional d’Integració Reina Sofía 1982, atorgat pel Real Patronato sobre Discapacidad concretament per la tasca d’integració sociolaboral de les persones amb discapacitat i que la mateixa Reina va lliurar personalment a les nostres instal·lacions.

  • Menció especial del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM pel compromís amb la qualitat l’any 1999.

  • Reconeixement del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya per la trajectòria i treball desenvolupat per a les persones amb discapacitat a Catalunya l’any 2003

  • Premi revista “Actualidad Económica”  l’any 2.004 per la tasca social realitzada per la fundació i l’any 2.005 per la inauguració de la nostra nova seu.

  • Premi Cambra de Terrassa al “Millor Comerç”  Any 2006 dins la convocatòria anual de premis atorgats per aquesta entitat en diferents àmbits dins la demarcació. Concretament s’assignà el guardó al servei de rentat de vehicles, per la millora i aplicació de processos i consolidació del nou espai ocupat.

  • Premi Cambra de Terrassa al “Responsabilitat Social Corporativa”  Any 2008 dins la convocatòria anual de premis atorgats per aquesta entitat en diferents àmbits dins la demarcació.

  • Premi CECOT a l”Entitat més Integradora Any 2011 per part d’aquesta patronal empresarial. El premi es va concedir dins la Nit de l’Empresari on es reconeixen les fites i la trajectòria de diferents entitats anualment.

  • Premi Cambra de Terrassa a la “Millor iniciativa empresarial i de serveis”  Any 2012 dins la convocatòria anual de premis atorgats per aquesta entitat en diferents àmbits dins la demarcació. Concretament s’assignà aquest guardó pel desenvolupament, fabricació i venda dels ambientadors propis amb marca Ecoolor.