RECONEIXEMENTS

Treballem per oferir uns serveis qualificats i de qualitat, ajustats a les necessitats del client per satisfer i superar les seves expectatives.

Orientem la nostra estratègia de gestió cap a la millora dels processos amb l’objectiu d’incrementar l’eficàcia i l’eficiència, posant especial èmfasi en la satisfacció del client, tant intern com extern, i en la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional de l’entitat.

Mostra de l’esforç en el camí cap a l’excel·lència, són els guardons que Fupar ha rebut al llarg de la seva trajectòria.

  • Premi Cambra de Terrassa a la “Millor iniciativa comercial i de serveis 2018” pel llançament de la nova gamma d’Ambientadors Solidaris Fupar i per la marca tèxtil Teixidors.

  • Premi Cambra de Terrassa a la “Millor iniciativa empresarial i de serveis 2012” dins la convocatòria anual de premis atorgats per en diferents àmbits dins de la demarcació. Concretament, es va assignar aquest guardó pel desenvolupament, fabricació i venda dels ambientadors de marca pròpia.

  • Premi CECOT a l”Entitat més Integradora l’any 2011″ concedit en el marc de la Nit de l’Empresari, on es reconeixen les fites i la trajectòria de diferents entitats.

  • Premi Cambra de Terrassa al “Responsabilitat Social Corporativa 2008” dins la convocatòria anual de premis atorgats per aquesta entitat en diferents àmbits dins la demarcació.

  • Premi Cambra de Terrassa al “Millor Comerç 2006” pel servei de rentat de vehicles, així com per la millora en l’aplicació de processos i la consolidació del nou espai.

  • Premi revista “Actualidad Económica 2004” per la tasca social realitzada, i l’any 2005 per la inauguració de la nova seu.

  • Reconeixement del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya l’any 2003 per la trajectòria i treball desenvolupat envers les persones amb discapacitat funcional a Catalunya.

  • Menció especial del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) l’any 1999 pel compromís amb la qualitat.

  • Premi Nacional d’Integració Reina Sofía 1982, atorgat pel Real Patronato sobre Discapacidad, concretament, per la tasca d’inclusió sociolaboral de les persones amb diversitat funcioal i que la mateixa Reina va lliurar personalment a les nostres instal·lacions.