La marca Teixidors present a la fira ICFF de Nova York i a la Barcelona Design Week

//La marca Teixidors present a la fira ICFF de Nova York i a la Barcelona Design Week

La marca Teixidors present a la fira ICFF de Nova York i a la Barcelona Design Week

ICFF NOVA YORK

Del 20 al 23 de maig, la marca Teixidors va presentar la nova col·lecció tèxtil ‘TIME’ a la fira ICFF (North America’s Platform for Global Design) de Nova York, en la qual hi havia més de 36.000 dissenyadors d’interior, arquitectes i distribuïdors del món del disseny.

Participar en aquesta cita internacional del disseny i la decoració va permetre el retrobament amb antics clients i alhora va facilitar l’establiment de nous contactes dins l’àmbit del disseny. A més, el projecte tèxtil va copsar l’atenció i interès de la premsa nord-americana de la mà de magazins especialitzats com Metropolis Magazine i Interior Design Magazine.

Aquesta és la vuitena vegada que la marca Teixidors participa en aquesta fira amb la voluntat de donar a conèixer el producte i de fer extensiu el projecte social que s’hi amaga al darrere. De fet, l’any 2014 el seu pas per aquest esdeveniment internacional li va merèixer el premi #MetropolisLikeAward, atorgat per la revista Metropolis Magazines, com a reconeixement de la innovació i l’excel·lència en el camp del disseny.

BARCELONA DESIGN WEEK

El 12 de juny Teixidors va presentar la nova col·lecció de mantes de viatge Nomad a la ‘Barcelona Design Week’. L’acte va tenir lloc al local d’un dels clients més antics i de més rellevància de Teixidors, Matèria, situat a Barcelona.

Durant la presentació es va fer esment a la realitat de les famílies de ramaders nòmades de la regió d’Arkhangai (Mongòlia), lloc de procedència de les matèries primeres dels productes tèxtils de la col·lecció. Al llarg de la setmana en què va tenir lloc la Barcelona Design Week, Teixidors també va exposar la col·lecció de productes ecològics a l’Hotel Room Service del Raval.

Els dos esdeveniments van tenir com a objectiu posar en valor la història que s’amaga darrere de cadascuna de les creacions de Teixidors: persones amb noms i cognoms, i amb realitats diferents, unides per un mateix objectiu: el respecte per la natura i la diversitat social i cultural. La participació en aquest esdeveniment va ser d’especial importància dins l’aposta estratègica d’enfortir la relació i l’impacte amb la comunitat de dissenyadors i empreses dins el territori de Barcelona.

Per |2018-06-14T10:40:32+02:00juny 14th, 2018|noticies|0 Comments

Leave A Comment