Prop de 250 associacions, entitats, empreses i escoles han confiat en el Centre de Jardineria de Fupar per obsequiar amics, treballadors i associats amb la ‘rosa solidària’.

Sant Jordi segueix sent una de les dates més assenyalades en el calendari de Fupar. La venda anual de roses, rosers i composicions per aquest dia suposa la implicació, any rere any, d’una cinquantena de persones que s’encarreguen de tasques com la manipulació, la preparació de comandes i el transport als diferents punts d’entrega mitjançant una flota de 14 vehicles.

Al mateix temps, l’adquisició de la ‘rosa solidària’ promou l’ocupació de persones amb diversitat funcional de l’entitat, alhora que genera oportunitats de relació amb l’entorn amb les parades com a punts de venda i exerceix una forta funció de visibilització i sensibilització a la ciutat. Enguany, Fupar ha manipulat i venut 44.000 roses, després de rebre 300 comandes de més de 250 empreses, escoles, partits polítics i entitats sense ànim de lucre. Només aquestes comandes han suposat un 90% de la venda total durant aquest dia.

L’entitat també ha estat present als carrers de Terrassa i Barcelona amb paradetes situades en set punts de venda, en els quals s’han venut un total de 4.000 roses d’entre els diversos models disponibles, com per exemple en cel·lofana o cel·lulosa, o la rosa amb con de paper reciclat. Respecte l’any passat, la venda de roses totals ha augmentat en un 20%, gràcies a què aquest any Sant Jordi ha coincidit en dia laborable.