Sant Jordi continua sent una de les dates més assenyalades en el calendari de Fupar. Un any més, aquesta celebració s’ha convertit en una excel·lent oportunitat de visibilització, sensibilització i difusió de la tasca social i missió de l’entitat a través de la venda de roses solidàries i composicions específiques per a aquesta celebració.

Tot i la particularitat de la data d’enguany, que coincidia els dies previs a la Diada amb la Setmana Santa i amb Pasqua, la rosa solidària de Fupar ha arribat a 51.600 llars i oficines després que més de 300 empreses, entitats, administracions i escoles, entre d’altres, confiessin en el Centre de Jardineria i Floristeria de Fupar com a proveïdor de roses i rosers en aquesta tradició tan especial.

En aquest sentit, Fupar ha fet entrega de 225 ports a 37 municipis de tot Catalunya i ha estat present als carrers de Terrassa i Barcelona amb nou punts de venda –dos més que l’any anterior- on principalment hi han participat les persones amb discapacitat intel·lectual de l’entitat, així com un equip de voluntariat. A través de les paradetes, Fupar ha tornat a posar en valor les capacitats de les persones contribuint a la seva participació i implicació en un acte de rellevància ciutadana.

Gràcies a la participació i col·laboració imprescindible d’empreses, entitats i particulars amb la seva compra de les roses solidàries de Fupar, han contribuït a impulsar una acció solidària, a fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i a donar continuïtat al projecte sociolaboral de Fupar. Aquest any, la jornada de Sant Jordi ha mobilitzat i ha generat ocupació per a més de 80 persones de l’entitat que han estat involucrades venent roses a les parades, en el transport o al Centre de Jardineria i Floristeria.