L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, acompanyada del seu homòleg a Terrassa, Alfredo Vega, així com de la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Rubí, Marta García, i del regidor de l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Terrassa, Adrián Sánchez Morales, han visitat aquest dillun, 12 de novembre, les instal·lacions de Fupar. Durant la trobada, la primera edil de Rubí ha tingut ocasió de conversar amb una part dels 34 rubinencs i rubinenques que estan ocupats actualment al Centre Especial de Treball de la fundació.

Fupar gestiona actualment diferents projectes orientats al desenvolupament de les persones amb diversitat funcional intel·lectual. El Centre Especial de Treball dona feina a més de 200 persones amb discapacitat intel·lectual a través dels diferents àmbits o àrees de negoci: rentat de cotxes, centre de jardineria, serveis mediambientals, teixidors, ambientadors solidaris, impressió publicitària i serveis industrials. Entre la seva extensa cartera de serveis, Fupar també disposa d’un Servei de Suport a l’Activitat Professional, un Centre Ocupacional, un Servei de Suport a les Famílies, un Servei de Lleure Socioeducatiu i Esport, un Servei de Formació, Orientació i Inserció, Programes i Projectes per a l’Autogestió, el club esportiu Pingüí i el projecte de voluntariat Enxarxa’t.

L’alcaldessa ha destacat la importància que tenen organitzacions com Fupar a l’hora de garantir la inclusió de les persones amb diversitat funcional intel·lectual. “Fupar juga un paper essencial en la vida de moltes famílies, com també ho fa la nostra Font del Ferro. Oferir formació i feina a les persones amb diversitat funcional intel·lectual és una manera de dotar-les d’eines per poder desenvolupar el seu projecte vital. Però creiem que això s’ha de fer a partir d’un projecte empresarial sòlid. Ho constatem a Fupar i és el que volem aplicar també a la Font del Ferro a Rubí”, ha argumentat Martínez.