La lliga inclusiva BBVA Hockey Plus, de la qual Fupar n’és entitat promotora, ha estat premiada a través de la Federació Catalana de Hockey en la categoria ‘Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social’, en el marc de la segona edició dels Guardons de l’Esport que organitza la Fundació Catalana per a l’Esport.

En aquesta ocasió, s’han presentat més de 110 candidatures en les sis categories d’inscripció de projectes disponibles. El projecte inclusiu BBVA Hockey Plus va presentar-se en la categoria d’Igualtat d’Oportunitats, adreçada a aquells projectes que, a través de la pràctica esportiva i/o l’activitat física, han aconseguit millorar substancialment la convivència entre col·lectius, han incrementat els nivells de cohesió social i la convivència en el seu entorn més immediat, millorant el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió o fomentant la igualtat entre les persones amb independència de la seva condició social, origen, raça o religió.

Projecte BBVA Hockey Plus

La Lliga BBVA Hockey Plus és la primera competició regular en l’àmbit de Catalunya d’equips d’hoquei herba formats per persones amb diversitat funcional intel·lectual. És una lliga organitzada per la Federació Catalana de Hockey amb el suport de Grup BBVA i Fundació Fupar. El projecte compta amb la participació de diferents clubs i fundacions.  Els clubs que aquesta temporada participen a la Lliga BBVA Hockey Plus són: Atlètic Terrassa, Club Egara, Catalònia HC, CD Terrassa, Junior FC, FC Barcelona, Real Club de Polo i Línia 22, la passada temporada l’ Iluro HC també va prendre part.  Les Fundacions i entitats que donen suport als equips i clubs són Fupar, Heura, Prodis, Grup Catalònia, FC Barcelona o Escola Fàtima, entre d’altres.