Manteniment d’espais verds

/Manteniment d’espais verds
Manteniment d’espais verds 2018-07-17T10:11:25+02:00

L’àrea de serveis de jardineria dedica la major part de temps i recursos al manteniment de tot tipus d’espais verds. Els nostres clients confien anualment amb la capacitat de la secció per a fer un servei constant de qualitat al millor preu possible. Segons les necessitats de l’espai i el pressupost que disposi el client, es fa una proposta de pla de manteniment que pot variar entre una freqüència diària, setmanal, mensual…

L’àmbit d’actuació és bàsicament comarcal, tot i que es realitzen serveis de manteniment a bona part de la província de Barcelona. Treballem per a clients tant públics (ajuntaments i altres administracions) com privats sobretot (empresa i comunitats) Més de 60 clients confien mensualment en aquest servei, que suposa una ocupació estable per a 17 equips de jardiners.

Els treballs que duem a terme més comunament amb els nostres equips són:

  • Sega de gespes i praderies (reg, sega, retall de vores, eliminació de males herbes o escardes, foradat i oreig, enceballs…)
  • Treball en espècies arbustives i enfiladisses  (reg, adobat, retall, …)
  • Manteniment de superfícies amb sauló/terra (neteges manual i mecànica, entrecavats, herbicides, adobs, reposició de flors de temporada, rasclats…)
  • Actuacions en arbrat ( podes, realçats, pinçats, brocades, tales…)
  • Sistemes de reg (instal·lació, control, regulació i reparació)
  • Aplicació de tractaments fitosanitaris (preventius i específics per al control de plagues)

 

ct_10717

DIGITAL IMAGE

Uriach 023

 

 

puigsacalm