Al llarg d’aquest curs s’han organitzat tres tallers que han permès conèixer i compartir les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. Alumnes de totes les edats i avis de La Llar han compartit activitats dirigides per usuaris del Centre Ocupacional.

El taller ‘Com es treballa a la Fupar’? és una de les activitats on els participants d’ 11 centres de Terrassa i rodalies han pogut conèixer el funcionament d’un Centre Especial de Treball i d’un Centre Ocupacional. Els alumnes van poder veure de prop i participar en el procés d’elaboració d’algunes d eles tasques com són els acabats de paper artesanal, l’àrea de l’hort i l’àrea de manipulats del Centre Ocupacional.

 

A ‘Tastet de Primavera’ hi han participat un total de 305 persones de 8 centres diferents. Es tractava d’una activitat liderada per 9 persones del Centre Ocupacional i consistia en un recorregut pel Centre de Jardineria de Fupar. Van tocar, olorar i inclús tastar, alguns dels fruits de les plantes exposades. Al final de la visita, van gaudir de l’escenificació d’un conte relacionat amb la primavera.

Sens dubte una de les activitats de més èxit ha estat La màgia del Tió¸ com cada any, Fupar ha organitzat un taller de nadal que en aquesta edició va estar relacionat amb aquest objecte que omple d’il·lusió als infants. Fins a 15 centres i un total de 1055 nens i nenes van decorar conjuntament un tió que després es van endur a casa de record.

A través d’aquestes activitats, Fupar obra les seves portes a col·lectius de diverses edats i aposta per la inclusió de la persona amb discapacitat intel·lectual.