Fupar oferirà un total de cinc tallers i conferències durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2019 sobre diferents temàtiques relacionades amb la discapacitat. El programa s’adreça a famílies, amistats, professionals, voluntariat i ciutadania que desitgi compartir espais d’aprenentatge, de trobada, d’intercanvi i de diàleg per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i el seu entorn.

El programa, organitzat amb el suport i col·laboració de Dincat, BBVA i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, així com de la Fundació Privada del Notaris de Catalunya, referma el compromís de Fupar de generar espais per a la reflexió sobre les necessitats i suports a la persona amb discapacitat i a les seves famílies. A més, a banda de ser una eina informativa, aquestes xerrades, tallers i conferències pretenen esdevenir un punt de trobada i suport mutu on les famílies de les persones amb discapacitat puguin compartir interessos i inquietuds.

El cicle, que tindrà com a última sessió la tradicional trobada de famílies de Fupar com a tancament de l’any, acollirà conferències i presentacions sobre temes com la redacció del testament, les prestacions econòmiques vinculades a la discapacitat o la gestió emocional, entre d’altres.

La programació completa del cicle de conferències per al darrer trimestre del 2019 és la següent:

Fes click aquí per a més informació

Per a qualsevol aclariment, contactar amb Cristina Urbano (93 788 36 62 / suport08@fupar.cat).