Amb motiu de la celebració de la diada de St. Jordi, estem preparant dins la secció de producte artesanal l’entrada i consolidació de diferents productes elaborats pel nostre col·lectiu. Concretament es tracta de productes accessoris a la venda de la rosa que realitzem des del Centre de Jardineria, i que fem a partir de paper reciclat i feltre bàsicament: 

con paper

– Con de paper, per a utilitzar com a embolcall de la flor, en substitució de la tradicional celofana. Porta un tub amb aigua a l’interior per ajudar a preservar la flor.

– Caixa per a test, pensada per a la venda de rosers mini

– Caixa-regal per a test, pensada per a la venda de rosers amb una presentació extra que facilita el transport a la vegada

– Articles accessoris amb motius de Sant Jordi (picks decoratius i altres complements amb forma de rosa, senyera o drac)

L’any passat la fundació va vendre més de 35.000 roses i rosers, bàsicament entre escoles i entitats sense ànim de lucre que la revenien en parades pròpies, així com també a empreses que l’obsequiaven als seus treballadors i a particulars directament a través dels 9 punts de venda que la fundació opera cada any amb el seu personal atès

caixa roser
caixa alta roser