Fupar inicia un nou procés de selecció per trobar candidates i candidats que vulguin realitzar el curs d’Habilitats de comunicació (30 hores), que tindrà lloc del 30 de setembre de 2019 a l’11 d’octubre de 2019 a les instal·lacions de Fupar, en el marc del programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP). Aquest programa ofereix a les persones en situació d’atur una formació d’acord al seu potencial, que s’adapta a les necessitats del mercat laboral. En aquest sentit, l’objectiu de la formació és afavorir la qualificació i promoció de les persones treballadores a través d’una formació especialitzada subvencionada.

Qui pot participar en el curs?

El curs de formació d’Habilitats de comunicació està adreçat a aquelles persones que disposen del certificat de discapacitat legalment reconegut pels òrgans oficials de la Generalitat de Catalunya, amb valoració de discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Les persones candidates han de trobar-se en sitaució d’atur, estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i haver realitzar una formació FOAP dins la convocatòria de 2018. El procés de selecció s’inicia el 4 de setembre i finalitza el 27 de setembre de 2019.

De què és el curs?

La formació, que té una durada total de 30 hores, està formada per diferents mòduls formatius relacionats amb les habilitats de comunicació.

  • Habilitats de comunicació en l’ocupació (5 h)
  • La comunicació assertiva (5 h)
  • Habilitats comunicatives en públic (10 h)
  • La negociació positiva (10 h)

Més detalls:

  • Entrevistes de selecció: del 4 al 27 de setembre de 2019.
  • Data d’inici de la formació: 30 de setembre de 2019.
  • Data de finalització de la formació: 11 d’octubre de 2019.
  • Lloc de realització del curs: FUPAR (C/ Campiones olímpiques, 36, 08225 Terrassa)

Com em poso en contacte?

Les persones interessades en participar en el procés de selecció poden posar-se en contacte trucant al 93 788 36 62. Persones de contacte: Marta Martínez (extensió 2202) o Maria José Figueras (extensió 2149).

 

*El programa FOAP està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

logos