A  partir del 24 d’octubre i fins l’1 de novembre, de 9h a 17’30h, el Centre de Jardineria de Fupar tindrà un punt de venda de rams i flors al Cementiri municipal, ubicat a l’entrada del Complex Funerari. 

 A la parada es podran comprar rams ja preparats o bé fets a mida. A banda del servei de venda instantani, la parada disposarà de catàleg de rams per a fer comandes. A banda dels tradicionals rams de crisantems, clavells o roses, el Centre de Jardineria fa treballs en sec com és el combinat de card amb magnòlia.

Entre les altres activitats que realitza Fupar per Tots Sants,  destaquen els treballs florals que prepara per a les ofrenes  a diversos espais com el monument a les víctimes de la riuada i l’ofrena floral als difunts al Temple Multiconfessional.

Transport ecològic

Fupar ha fet una clara aposta per al transport sostenible fent ús del vehicle elèctric per traslladar el seu gènere entre els seus punts de venda i per a fer serveis domiciliaris. És per això, que des del mes de juliol Fupar va establir un conveni amb l’empresa terrassenca Mis&Bis que disposa d’un servei de transport mitjançant la seva flota de vehicles elèctrics formada per una furgoneta i bicicletes amb remolc. Durant aquest període de Tots Sants també s’encarregaran del transport entre els punts de venda habituals i la parada temporal al Cementiri Municipal.

Conveni amb Funerària de Terrassa

A banda dels serveis especials per a Tots Sants, la fundació Fupar és proveïdora regular de Funerària de Terrassa, des de fa prop de 10 anys treballa en al subministrament de corones i coixins funeraris. El conveni adjudicat, segons licitació, suposa una ocupació regular d’una part de la jornada de 2 persones amb discapacitat intel·lectual.totssants_21