Aquest mes d’abril s’ha iniciat l’activitat “Olorem la Primavera” que consisteix en donar a conèixer aquesta estació de l’any a alumnes d’infantil i escoles de bressol. El taller és dirigit per un grup de 9 persones, usuàries del Centre Ocupacional, que són els encarregats de liderar aquesta activitat que consta de tres parts.

Primerament, es fa un recorregut pel Centre de Jardineria on els alumnes posen en pràctica el sentit de l’olfacte amb diferents plantes aromàtiques i fruiters. D’aquesta manera toquen, oloren i inclús tasten alguns fruits de les plantes exposades. En segon lloc, s’escenifica un conte relacionat amb la primavera. I finalment, com a recordatori de la visita, els alumnes confeccionen un saquet aromàtic, que omplen amb una barreja de llavor de lli, flor i fulla seca.

Degut a l’èxit de les visites, hi ha previst que passin per dita activitat un total de 675 alumnes entre els mesos d’abril, maig i juny. A través d’aquesta activitat, Fupar obre les portes als més petits per tal de que puguin conèixer i compartir les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual.

SAM_3042

SAM_3041