Els dies 11 i 12 de juliol es durà a terme l’obra participativa amb l’artista i il·lustrador Joan Turu, on es realitzarà un dibuix i pintura d’unes 10 figures que representaran diferents diversitats (sexual, gènere, ciutadania, diversitat religiosa, capacitats diverses, joves i gent gran) i les 5 discapacitats (auditiva, visual, física, intel·lectual i salut mental).

L’11 de juliol es realitzarà el dibuix i pintura amb la col·laboració d’aproximadament 50 nens i nenes de l’esplai inclusiu municipal de la Creu Roja de Terrassa, en el que hi participen infants i joves amb discapacitat i sense discapacitat. Aquesta activitat es durà a terme a les instal·lacions de l’IES Terrassa de 10 h a 13 h  (C/Rambla d’Ègara, 33). Els nens i nenes participants seran obsequiats amb un detall manual elaborat per les persones usuàries amb discapacitat intel·lectual del nostre Centre Ocupacional.

El 12 de juliol, Joan Turu acabarà de respassar i adequar les pintures, però ja de manera individual.

Un cop acabat el treball, les figures realitzades es convertiran en una mostra itinerant que pugui passar per diferents edificis i serveis emblemàtics de la ciutat amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la diversitat i necessitat de tolerància i inclusió a la ciutat.

Si esteu interessats en què els vostres fills participin en aquesta pintura col·laborativa només heu de confirmar assistència en l’Oficina de Capacitats Diverses de Terrassa: oficina.capacitatsdiverses@terrassa.cat