Aquest premi, atorgat per BBVA i la la Fundacció d’Antigues Caixes Catalanes, permetrà desenvolupar durant l’any 2015 un programa de suport a l’envelliment actiu de les persones amb discapacitat intel·lectual del CET que han finalitzat la seva etapa laboral o la finalitzaran en els propers mesos, ja sigui per motius d’edat o aspectes de salut.

Els premis ‘Territoris Solidaris’ són una iniciativa posada en marxa fa tres anys per l’àrea de Responsabilitat Corporativa d’Espanya, amb la finalitat d’apropar més la seva activitat a les societats en les quals BBVA està present i implicar els seus empleats en l’assignació de recursos. A Catalunya, es convoca conjuntament amb la FACC. Fupar ha estat premiat amb una dotació de 10.000 euros.

Xavier Queralt, director territorial de BBVA a Catalunya, va presentar l’acte de lliurament a la seu central de BBVA a Terrassa que també va comptar amb la participació de Belén Latorre, directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes

Segons la directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, Belén Latorre, “Territoris solidaris” és una manera clara d’aposta i de continuïtat dels ajuts que les obres socials de les antigues caixes de Manlleu, Sabadell i Terrassa havien ofert a entitats de tot Catalunya des de feia anys. Entitats que fan una gran tasca vers les necessitats actuals de la societat, però que no disposen de recursos suficients per portar-la a terme.

En total, els empleats de BBVA a Catalunya han apadrinat 33 projectes socials, dotats amb un total de 300.000 euros, que beneficiaran 195.000 persones a Catalunya.