Aquest dissabte 10 juny a les 19:30 de la tarda Protagonistes Nosaltres presenta Floristeria Primavera a la 3ª edició de l’Altre Festival a la Fabra i Coats de Sant Andreu a Barcelona. L’actual obra en cartellera està protagonitzada per 12 actors i músics procedents de diferents serveis de la Fundació i externs, distribuïts en la part teatral i musical. Ells i elles són: Gemma Riba, Gemma Roig, Jordi Planes, Gemma Montanya, Josep Busqueta, Isidre Martínez, César Ramos, Olga Lao, Quim Amat, Ada Aguada, Jacobo Maldonado, Antoni Icart. Rere el teló i dirigint l’orquestra gaudim de la col·laboració de Denis, Àngel, Ricard i Marta.

L’Altre Festival és un esdeveniment cultural internacional que es realitza a la ciutat de Barcelona, reunint el món de la Salut Mental i de les Arts Escèniques amb l’objectiu de buscar la difusió, la creació, participació i l’exhibició de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental. Però l’ànima de l’Altre Festival va molt més enllà i reposa sobre tres grans pilars:

  • Les Arts Escèniques i la creació de Companyies com a eficaç eina rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva de la vida de les persones amb trastorn mental.

  • La potència del Festival com a instrument de lluita contra l’estigma.

  • La contribució a la creació i enriquiment de la cultura popular del nostre país.

Del 8 a l’11 de juny s’obren les portes a la tercera edició de l’Altre Festival, que reunirà més de vint companyies d’arreu del món per exhibir i compartir teatre, música, dansa i circ.